Főzőversenyek

Főzőversenyek

Szeptember 12. (szombat)

Hozd össze a családot, barátokat, vagy munkatársakat, készítsd elő a bográcsot és minden ami a jó gulyáshoz kell. Szeptember 12-én ragadj fakanalat és kápráztass el mindenkit. Regisztráld csapatodat akár már most, vagy a főzés napján. Küldd e-mailben a csapat nevét, a főzés helyét, idejét és a csapatvezető elérhetőségét az info@magyargulyas.hu címre vagy itt is jelentkezhetsz a weboldalon keresztül.

Minden fotót vagy videót küldő csapat kötényt és oklevelet kap.

Jótékonysági főzőverseny

A jótékonysági főzőverseny minden évben megrendezésre kerül, melynek célja, hogy a gulyás mint étel ne csak a gasztronómiai funkcióját töltse be hanem alkalmas legyen arra is, hogy jótékonysági „feladatát” elvégezze. A Jótékonysági főzőverseny amelyre az ország különböző részéből illetve határon túlról is érkeznek csapatok ajánlják fel a gulyásukat, illetve megmutatják a saját gulyás főzési tudományukat.

Ebben az évben sajnos nélkülözni kell a csapatokat a járvány miatt. De nem marad el a „JÓTÉKONYSÁGI FŐZŐVERSENY” csak egy kicsit másként lesz megrendezve.

Az idei Jótékonysági gulyást maga a „ GULYÁS KIRÁLY” főzi meg azaz Csányi Sándor, amelyet meg lehet vásárolni a Dokk teraszon 2020. szeptember 12.-én 12.00 óratól 14:00 Ezzel Te is részese lehetsz és támogathatod a Jótékonysági főzést.

Mint minden éven az eladásból és a felajánlásokból befolyt összeget a Szolnoki Városfejlesztő Nonprofit Zrt. felajánlja egy gyermeknek.

Az idén Abonyi Máté János nevű fiatal ember lesz a kedvezményezett, akinek nagyon nagy szüksége van a segítségre, hiszen az édesanyja néhány hónappal ezelőtt tragikus hirtelenséggel elhunyt.

image2image2
image0image0
image1image1

bográcsbogrács
gulyásgulyás

Fesztivál térkép