Amennyiben saját főzőcsapattal/csapatokkal neveznek, mennyi főzőhelyre lesz szükségük? (Hány főzőcsapatra oszlik a társaság? 1 csapathely = max. 15 fő)
Nevezési díj: 9.000 Ft / csapathely (bruttó ár), melybe a következő alapszolgáltatás tartozik bele:
Alapszolgáltatásba tartozó egységek: 1 főzőhely esetében 20 m2 - max. 10-15 főre (csapattag + vendégek), ahol a bográcsos főzőhelynek, szükség szerint a sátornak is el kell férnie.
A résztvevők hozzanak magukkal:
Amennyiben 3 vagy több csapathelyet kívánnak igényelni, akkor a csapatvezetőnek egyeztetnie kell a Szervezővel a jelentkezési lap kitöltése és visszaküldése előtt. Amennyiben a ténylegesen igénybe vett terület eltér a jelentkezéskor leadott adatoktól, akkor a különbözetet kiszámlázza a Szervező. A zöldterület védelme érdekében tüzet gyújtani a kiadott tűztálcákon lehet.
A 20. Gulyásfesztivál alkalmából legyen a csapatnak egyedi pólója. Rendeljetek csapatpólókat a szakácsoknak vagy akár a csapat minden tagjának.
Gulyásfesztivál póló (logóval, 2 helyen nyomva elől-hátul, egyedi feliratok (becenév, csapatnév, stb.)): S-2XL méret 1800 Ft/db, 3XL méret 1900 Ft/db, egyedi feliratozással + 2000 Ft/db (S-2XL méret 3800 Ft/db, 3XL méret 3900 Ft/db)
Sörpad garnitúra: 3.500 Ft / garnitúra (bruttó ár) tartalmaz: 1 asztalt + 2 padot. A bérleti lehetőséget 2020. augusztus 20-ig történő megrendelés esetén tudjuk teljesíteni.
Sátor: 1 db sátorméret= 3x3 m
1 db/ 10.000 Ft (bruttó ár)
1 áramegység (230 V, 10 A, egy fázis, max. 1,5 KW.) = 4500 Ft (bruttó ár)
Zsűrizésre való nevezési díj: 2.000 Ft / étel (bruttó ár)
A fesztiválon készülő ételeket főzőversenyre lehet nevezni, az alkotásokat nemzetközileg és országosan elismert gasztronómiai szaktekintélyekből álló zsűri bírálja el. A verseny szabályzata és a jelentkezés módja a mellékletben található. Eredményhirdetés 16 órakor a Fesztiválszínpadon.