Jelentkezés főzőcsapatok részéredb

Amennyiben saját főzőcsapattal/csapatokkal neveznek, mennyi főzőhelyre lesz szükségük? (Hány főzőcsapatra oszlik a társaság? 1 csapathely = max. 15 fő)

Nevezési díj: 9.000 Ft / csapathely (bruttó ár), melybe a következő alapszolgáltatás tartozik bele:

Alapszolgáltatásba tartozó egységek: 1 főzőhely esetében 20 m2 - max. 10-15 főre (csapattag + vendégek), ahol a bográcsos főzőhelynek, szükség szerint a sátornak is el kell férnie.

 • területet, tűz alá fémtálcát, csapatonként 20 kg tűzifát, a területen ivóvíz vételi lehetőséget
 • a rendezvény általános őrzés-védelmét és a rendezvény általános biztosítását
 • a központi szemételszállítás megszervezését
 • kulturális programokat
 • szükség esetén főzőhely berendezése (sátrak felállítása, sörpadok bekészítése)
 

A résztvevők hozzanak magukkal:

 • sátrat, asztalt, széket és a hagyományőrző megjelenéshez szükséges dekorációs eszközöket, bográcsot és állványt, baltát, alapvető higiénés szabályok betartásával a főzéshez szükséges alapanyagokat (húsáruról a számlát, származási igazolást), hulladékgyűjtő zsákot.

Amennyiben 3 vagy több csapathelyet kívánnak igényelni, akkor a csapatvezetőnek egyeztetnie kell a Szervezővel a jelentkezési lap kitöltése és visszaküldése előtt. Amennyiben a ténylegesen igénybe vett terület eltér a jelentkezéskor leadott adatoktól, akkor a különbözetet kiszámlázza a Szervező. A zöldterület védelme érdekében tüzet gyújtani a kiadott tűztálcákon lehet.Sörpad garnitúra: 3.500 Ft / garnitúra (bruttó ár) tartalmaz: 1 asztalt + 2 padot. A bérleti lehetőséget 2020. augusztus 20-ig történő megrendelés esetén tudjuk teljesíteni.

Sátor: 1 db sátorméret= 3x3 m

1 db/ 10.000 Ft (bruttó ár)


egység

1 áramegység (230 V, 10 A, egy fázis, max. 1,5 KW.) = 4500 Ft (bruttó ár)

 • amennyiben a főzőhelyen az áramfelvétel bizonyíthatóan túllépi az igényelt alapegységet(ket) / vagy nem rendelnek, de használnak áramot, a főzőhelyen a Szervező által megbízott szakember jogosult lokálisan áramtalanítani a helyszínt. Amennyiben a hálózat terhelhetősége megengedi és a főzőhely igénybe vevője megfizeti a díjat / díjkülönbözetet az áram ismét visszakapcsolható.
 • háztartási és híradástechnikai gépek az érintésvédelmi szabályoknak feleljenek meg, a használója szükség szerint bizonyítani tudja a készülékeire ezen okmányok meglétét.
 • A csatlakozáshoz használt hosszabbítóknak - melyről a résztvevő gondoskodik - meg kell felelni az érintésvédelmi szabályoknak.
 • A főzőhelyen a hálózatra történő csatlakozást a Szervező által megbízott szakember végzi el az igénylő jelenlétében.

Zsűrizésre való nevezési díj: 2.000 Ft / étel (bruttó ár)

 • A csapatok hagyományőrző megjelenését értékeljük (főzők népies ruházata, a főzőhely hagyományokra utaló kialakítása, főzőeszközök, terítési dekorációk.) A hagyományőrző zsűri tagjai a Szolnoki Damjanich János Múzeum szakemberei. A legjobb három csapat megjelenését díjazzuk.

A fesztiválon készülő ételeket főzőversenyre lehet nevezni, az alkotásokat nemzetközileg és országosan elismert gasztronómiai szaktekintélyekből álló zsűri bírálja el. A verseny szabályzata és a jelentkezés módja a mellékletben található. Eredményhirdetés 16 órakor a Fesztiválszínpadon.


db reklámtáblát kívánok elhelyezni a fesztivál területén


Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési szabályzatot