You need Flash player 8+ and JavaScript enabled to view this video.
Magyarul | In English
The secret recipe of the Goulash King

The winner of Hungary’s greatest goulash cooking competition (the Goulash King) shares the winner goulash’s recipe with you!

Just share us Your name
and email address

And we'll send You without silly spam and offers. We'll send You only clear and useful informations and a delicious recipe!

Gulyásfesztivál
Legyünk barátok:

Receptek

Gulyás receptek

A gulyás ételekről

Gasztro könyvek (gulyásról is)

Erdei Ferenc: Néprajzi ínyesmesterség
Unger-Lukács: Magyar ízek
Domonkos Lászlóné: Mindentudó szakácskönyv
Gasztronómiai lexikon
Lajos Mari – Hemző Károly: 99 leves
Hatvany Lili: Ételművészet – Életművészet
Krúdy Gyula: Az emlékek szakácskönyve
Venesz József – Túrós Emil: Egységes vendéglátó receptkönyv és konyhatechnológia
Dobos C. József: Magyar-Franczia szakácskönyv
Közönséges és legújabb Nemzeti Szakács Könyv, Kassa 1826. (Gundel Károly magángyűjteménye)
Tusor András: GASZTRONÓMIA (jegyzet)
Szakál László: Terítéken a paprika… (Tax és Társa Kiadó)
Megőrzött ízek sorozat (TIMP Kiadó)
Kisbán Eszter: Népi kultúra, közkultúra, jelkép: a gulyás, pörkölt, paprikás
Sári Zsolt: A paraszti élet örömei (Damjanich János Múzeum, Szolnok)
Dr. Szerb Zsigmond: A gasztronómia regénye – Éljen az élet! (Paginarum Kiadó)
Mészáros T.-Voleszák Z.: A rendezvényszervezés elmélete és gyakorlata

Kérjük adja meg nekünk e-mail címét, és hasznos információkkal, receptekkel, egyéb érdekességekkel lepjük meg Önt!