You need Flash player 8+ and JavaScript enabled to view this video.
Magyarul | In English
The secret recipe of the Goulash King

The winner of Hungary’s greatest goulash cooking competition (the Goulash King) shares the winner goulash’s recipe with you!

Just share us Your name
and email address

And we'll send You without silly spam and offers. We'll send You only clear and useful informations and a delicious recipe!

Gulyásfesztivál
Legyünk barátok:

Gasztrofeszt Egyesület

Magyarországi Gasztronómiai Fesztiválok Szövetsége

„Rendet kell teremteni a fesztiválok világában”

A fesztiválok súlya világszerte és Magyarországon egyre nő. Jelentőségük meghatározó a kultúra fejlődésében és a települések életében. A fesztiválok növekedésével együtt erősödött az igény hogy a gasztronómiai fesztiválok érdekképviseletét is szakmai szövetség lássa el. Nem elhanyagolható a fesztiválok gazdasági szerepe, fontossága, közpénzt használnak fel különböző központi és helyi forrásokból.

Magyarországi Gasztronómiai Fesztiválok Szövetsége (MGFSZ) az érdekképviseleten felül egy átlátható és egy szakmai minősítésen alapuló támogatási rendszert kíván megvalósítani. Szaktanácsadók alkalmazását szorgalmazza hogy a meghirdetett fesztivál tartamát hitelessé tegyék. Különböző hagyományok megjelenítése a fesztiválokon. Egységes egymást segítő marketing kialakítása.

Részletes információ:

www.gasztrofeszt.com

A Magyar Gulyás Gasztro-Turisztikai Egyesület alapító tagja a Gasztrofeszt Szövetségnek.

Kérjük adja meg nekünk e-mail címét, és hasznos információkkal, receptekkel, egyéb érdekességekkel lepjük meg Önt!