Csapatok jelentkezése

Csapatok jelentkezésedb

Amennyiben saját főzőcsapattal/csapatokkal neveznek, mennyi főzőhelyre lesz szükségük? (Hány főzőcsapatra oszlik a társaság?)

Nevezési díj: 9.000 Ft / csapathely (bruttó ár) melybe a következő alapszolgáltatás tartozik bele:
Alapszolgáltatásba tartozó egységek: 20 m2 - max. 10 főre (csapattag + vendégek), ahol a bográcsos főzőhelynek, szükség szerint a sátornak is el kell férnie.

  • területet, tűz alá fémtálcát, csapatonként 20 kg tűzifát, a területen ivóvíz vételi lehetőséget
  • a rendezvény általános őrzés-védelmét és a rendezvény általános biztosítását
  • a központi szemételszállítás megszervezését
  • kulturális programokat

A résztvevők hozzanak magukkal:

  • sátrat, asztalt, széket és a hagyományőrző megjelenéshez szükséges dekorációs eszközöket, bográcsot és állványt, baltát, alapvető higiénés szabályok betartásával a főzéshez szükséges alapanyagokat ( húsáruról a számlát, származási igazolást), hulladékgyűjtő zsákot.

Amennyiben 3 vagy több csapathelyet kívánnak igényelni, akkor a csapatvezetőnek egyeztetnie kell a Szervezővel a jelentkezési lap kitöltése és visszaküldése előtt. Amennyiben a ténylegesen igénybe vett terület eltér a jelentkezéskor leadott adatoktól, akkor a különbözetet kiszámlázza a Szervező. A zöldterület védelme érdekében tüzet gyújtani a kiadott tűztálcákon lehet.


Sörpad garnitúra: 3.500 Ft / garnitúra (bruttó ár) tartalmaz: 1 asztalt + 2 padot. A bérleti lehetőséget 2017. augusztus 31-ig történő megrendelés esetén tudjuk teljesíteni.

Sátor: 1300 Ft/ fő (1,5 ember= 1 négyzetméternyi terület)


egység
  • amennyiben a főzőhelyen az áramfelvétel bizonyíthatóan túllépi az igényelt alapegységet(ket) / vagy nem rendelnek, de használnak áramot, a főzőhelyen a Szervező által megbízott szakember jogosult lokálisan áramtalanítani a helyszínt. Amennyiben a hálózat terhelhetősége megengedi és a főzőhely igénybe vevője megfizeti a díjat / díjkülönbözetet az áram ismét visszakapcsolható.
  • háztartási és híradástechnikai gépek az érintésvédelmi szabályoknak feleljenek meg, a használója szükség szerint bizonyítani tudja a készülékeire ezen okmányok meglétét.
  • A csatlakozáshoz használt hosszabbítóknak - melyről a résztvevő gondoskodik - meg kell felelni az érintésvédelmi szabályoknak.
  • A főzőhelyen a hálózatra történő csatlakozást a Szervező által megbízott szakember végzi el az igénylő jelenlétében.


Fesztivál térkép